Cerita Cerita Lucah Istri Seronok

Cerita Istri Kesepian

Share on :
Cerita Lucah Istri - Kerjaya sebagai tentera membuatkan adul sering meninggalkan rumah demi menjalankan tugas.adul tidak pernah merungut kerana itulah pilihan hidupnya sejak dirinya kecil lagi.Walau dirinya di hantar ke ceruk hutan mahupun lautan pun dia sanggup.Demi negara tercinta,berkorban nyawa pun dia sanggup. Namun dalam diam-diam,adul tidak menyangka kepatuhannya kepada tugas membuatkan isterinya Zalina mula berlaku curang terhadap rumah tangga yang telah 5 tahun dibina.Bagaimana adul mengetahui akan kecurangan isterinya itu? Semuanya gara-gara SMS yang tersimpan di dalam telefon isterinya.Sebenarnya adul tidak pernah mahu membaca SMS dalam telefon bimbit isterinya itu.Tetapi entah macam mana,pada suatu hari di kala adul sedang berehat di rumah sebaik sahaja selesai balik dari tugasan di luar daerah,telefon isterinya berunyi. Pada mulanya adul tidak mahu mengangkat telefon tersebut.Tetapi sebaik sahaja terpandang perkataan 'ayang' tertera di skrin telefon membuatkan hatinya keliru.Siapa pula 'ayang' ni.Sepanjang dia berkahwin dengan Zalina,isterinya itu tidak pernah memanggilnya ayang.Lagi hairan adul memikirkannya. Disebabkan rasa ingin tahu yang memuncak telah membuatkan adul tekad untuk mengangkat telefon.Sebaik sahaja adul mengangkat telefon dan mengucapkan hello,tiba-tiba penggilan terputus. Hairan juga adul dengan perbuatan si pemanggil itu.Tanpa berlengah masa,adul pun mula mendail semula nombor telefon pemanggil misteri yang bernama ayang itu.Lama juga adul menunggu,tetapi telefon tersebut tidak juga diangkat.Bosan menunggu membuatkan adul meletakkan telefon. SMS romantik dan berbaur Lucah Kecewa tidak dapat menelefon membuatkan adul mengambil keputusan untuk membuka peti simpanan SMS telefon isterinya.Alangkah terkejutnya adul apabila mendapati terdapat beberapa SMS dengan nama ayang di simpan di dalam peti simpanan SMS isterinya. Tanpa berlengah,adul terus membuka SMS yang paling atas sekali.Sebaik di buka dan adul membaca apa yang ditulis,betapa marahnya adul dengan ayat-ayat yang ditulis dalam SMS itu.Kemudian adul terus membuka SMS-SMS yang lain.Lagi bertambah panas hatinya apabila membaca SMS itu.Bukan setakat ayat-ayat manis dan romantik malah kadangkala terdapat juga SMS berbaur lucah didalam simpanan isterinya sanggup bermain kayu tiga dengan orang lain sepanjang perkahwinan meraka. Rasa tidak puas hati telah membuatkan adul pun mencari isterinya.Zalina yang pada ketika itu berada didapur memasak tiba-tiba terkejut dengan kelakuan suaminya yang tiba-tiba terkejut dengan kelakuan suaminya yang tiba-tiba marah tidak tentu pasal.Namun sebaik sahaja Zalina memandang telefonnya di tangan adul,tiba-tiba mukanya berubah. adul perasan perubahan wajah isterinya itu.Situasi tersebut menguatkan lagi rasa perasaan syaknya terhadap isterinya.Tanpa membuang masa,segera adul terus bertanyakan persoalan yang berlegar di fikirannya.Pada mulanya Zalina tidak menjawab tetapi disebabkan desakan bertalu-talu terpaksa berterus-terang. Daripada cerita yang terkeluar dari mulut Zalina barulah adul tahu bahawa isterinya telah lama mempunyai teman lelaki.Bertambah marah hati adul mengetahuinya.Walaupun marah,dia cuba bertenang.Demi mendapatkan penjelasan mengapa isterinya sanggup melakukan perbuatan terkutuk itu,adul pendamkan perasaan marahnya seketika. Wajah Tampan Memikat Menurut Zalina,akibat rasa sunyi ketika ketiadaan adul membuatkan dia berkenalan dengan lelaki lain.Pada mulanya Zalina tidak pernah berniat untuk melakukan perbuatan tersenut tetapi wajah tampan lelakinya yang dipanggil Ayang itu membuatkan Zalina terpikat. Sakit hati adul mendengarmya.Kemudian adul terfikir,setakat manakah kemesraan isterinya dengan teman lelakinya.Pada mulanya Zalina tidak tidak mahu menjawab.Tetapi setelah adul mengugut akan memberitahu kepada ibu bapa Zalina membuatkan isterinya mengakui hubungan mereka sekadar teman biasa tetapi kadangkala disebabkan nafsu dan kesepian,mereka sering juga terlanjur. Mendengarkan pengakuan Zalina itu hati adul sudah tidak tertahan lagi.Pada mullanya dia mahu memaafkan isterinya kerana mungkin disebabkan kesepian dia mencari lelaki lain.Jika adul berubah mungkin isterninya kembali kepadanya.Tetapi setelah mengetahui bahawa isterinya meakukan perbuatan terkutuk dengan teman lelakinya membuatkan adul tanpa berfikir panjang terus mengambil keputusan meninggalkan isterinya pada ketika itu.adul menceraikan isterinya dengan talak satu. Terkedu Zalina dengan apa yang didengarnya keluar dari mulut adul.Namun begitu nasi sudah menjadi bubur dan tidak ada apa yang boleh di lakukannya lagi bagi memohon kemaafan suaminya itu. Itulah Cerita Istri Sesepian ku................

9 komentar on Cerita Istri Kesepian :

jick03 mengatakan... 20 Juni 2014 01.58

Memeng pun patut awak berbuet demikian kerane apabila awak maafkan pasti istari awak mengulangi lagi apa bila awak pergi bertugas di luar kewasan nanti...kita bayar dia beribu dia pula menjalin hubungan sulit dengan lelaki lain di belakang awak,lagi pun isteri buat dose awak tanggung...bagus saya sokong awak 1% awak berbuat demikian...

Gallery Dewasa mengatakan... 24 Juni 2014 17.00

[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - SAORI HARA
[-+] Memek Perawan Basah
[-+] Toket ABG SMA Merah
[-+] Lucunya Malam Pertama


cerita luncah awek
luncah video terbaru
gambar gambar luncah
melayu luncah video


novel luncah melayu
youtube luncah melayu
video luncah melayu
awek kena rogol


cerita rogol awek bertudung
video rogol awek
awek di rogol jejaka
rogol awek melayu


lucah awek bertudung
rogol anak melayu
kisah rogol awek






[====] PORN : pepek luncah awek
[====] PORN : luncah video terbaru
[====] PORN : gambar gambar luncah
[====] PORN : melayu luncah video


[----] novel luncah melayu
[----] youtube luncah melayu
[----] video luncah melayu
[----] awek kena rogol





















































































































































































































































Aisyah Umairah mengatakan... 17 Agustus 2014 10.45

kesian.. kalau i,just masukkan jari jer.. dari buat dosa maksiat..

Putra Bodyguard mengatakan... 30 Agustus 2014 21.30

Salam sejahtera semua. Sambil kita komen sana sini, pada masa yang sama, jom kita cuba buat duit....
Income RM 900 sehari " REGISTER PERCUMA"
(Jika anda rasa program ini satu penipuan, ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pon mengeluarkan modal 1sen pon)
Anda hanya perlu ada Facebook, Whatsapp, Wechat,Telegram dan lain2...
Anda perlu open link di bawah ini dan register....
Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.
Selepas itu, anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya perlu copy ayat saya ini dan paste di laman social anda. Setiap orang yang buka link anda, anda akan terima USD 10 x 3.4 = RM 34..
MUDAHKAN???.... Anda boleh pilih cara pembayaran samaada $$$ anda dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda atau cheque akan di poskan ke alamat rumah anda. Jangan tunggu lagi. "REGISTER PERCUMA HARI INI JUGA"... Sila klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum cuba belum tahu. Tak salah pon mencuba kerana tiada bayaran apa - apa. Tidak merugikan pon. Saya dah mencuba, anda bila lagi....
Caranye mudah :

1) Klik pada link
2) Klik pada "CREATE ACCOUNT"
3) Isi maklumat diri
4) Klik "REGISTER"
5) Klik pada "Here Login"
6) Pada garisan putih, terdapat 1 link, itulah link anda.... Anda cuma perlu copy link tersebut..
Selamat mencuba

http://jobandcash.com/?share=102235

Semua tolong klik. Kalau tuan2 nak duit, lepas klik, register.. Kejap je. Lepas tu post link pada saya dan kawan2 lain. Bila link anda di klik. Anda dapat duit. BENAR...

Bryen Mal mengatakan... 6 Oktober 2014 03.09

Guna jari jer mne puas kak... :P

miranda mengatakan... 10 Oktober 2014 15.54

foto bugil


Cewek Webcam Berani Bugil


toket gede abg bikin horny


kumpulan IGO bugil toge


memek basah abg


Foto Bugil Ayam Kampus


Download and Streaming Bokep 3gp Cewek Cantik Mendesah Nikmat Sampai Crot


Cewek Cantik Toge Seksi Ngeseks Pakai bantal


Download Video Cewek Seksi Ngeseks Sampai Crot di Toge


Cewek Seksi dan Toge Ngeseks Di Dalam Laut


Cewek Toge ML Mendesah Nikmat Banget


Cewek Cantik Toketnya Diremas Sampe Keluar Susu


ML Sama SPG Cantik Crot Di Dalam


Cewek Cantik Toge Bugil ML Teriak Keenakan


Mahasiswi Cantik Toge Mendesah Kenikmatan


Model Cantik Toge Pamer Body


Mahasiswi Toge Bugil di Depan Webcam


Pantan Cewek Cantik Idaman Pria


Cewek Bugil Cantik Pasrah Siap Digoyang


Cewek Seksi Bergaya Sebelum Ngeseks


Cewek Jepang Toge Di Gangbang







Hot Asian mengatakan... 18 Oktober 2014 14.40

Hot asian melayu lucah



Hot Asian Babes



Asian Teens Naked Selfie



Hot and Pretty Pinay



Gravure Idol



Big Boobs Asian Teens



Angelica Panganiban Naked Selfie



Hot and Sexy Asian IGO Girls



Natt Chanapa Naked and Fucked



Hot Sexy Asian MILF



Hot Sexy Indonesian Girls



Selfie Sexy of Asian Teens



Naked Indonesian Girls



Aj Suller Sexy Selfies



Ann Miranda Hot and Sexy Selfies



Busty Asian MILF



Hot Asian Teens, Miwako Kakei






Alexia Nanda mengatakan... 31 Oktober 2014 11.40

[#]gambar awek telan air mani
[#]gambar awek keluar air mani
[#]gambar awek bogel

[-]gambar awek bertudung
[-]gambar awek bohsia
[-]gambar awek bogel habis

[*]gambar awek body mantap
[*]gambar awek comel
[*]gambar awek cun bogel

[*]gambar awek cina bogel
[*]gambar awek dirogol
[*]gambar awek diraba

[$]gambar awek dara
[$]gambar awek dibogelkan
[$]gambar awek datang bulan

[+]gambar awek dara bogel
[+]gambar awek dalam bilik
[+]gambar awek eropah bogel





[#]gambar awek telan air mani
[#]gambar awek keluar air mani
[#]gambar awek bogel

[-]gambar awek bertudung
[-]gambar awek bohsia
[-]gambar awek bogel habis

[*]gambar awek body mantap
[*]gambar awek comel
[*]gambar awek cun bogel






















[$]gambar awek geli geli
[$]gambar awek ganu bogel
[$]gambar gambar luncah












[^]gambar awek indon
[^]gambar awek facebook bogel
[^]gambar awek gersang

[*]gambar awek ghairah
[*]gambar awek gebu
[*]gambar awek gemuk bogel

[$]gambar awek geli geli
[$]gambar awek ganu bogel
[$]gambar gambar luncah

[@]gambar awek melayu gersang
[@]gambar awek tetek gebu
[@]gambar awek hot
[@]gambar awek hot bogel

[!]gambar awek hot malaysia
[!]gambar awek hodoh
[!]gambar awek hilang dara

[*]gambar awek hot melayu
[*]gambar awek india bogel
[*]gambar awek impian bogel























































Ted mengatakan... 23 November 2014 20.09

Cerita panas lagi stim di CeritaPanas.com
Cikgu Suraya
Zainab Olahraga
Zakiah ternoda

Post a Comment and Don't Spam!

 

Categories

Our Partners